Limited edition dari putrafoto, hanya 40 helai sahaja didunia ini..

Limited edition dari putrafoto, hanya 40 helai sahaja didunia ini.. Lebey kurang macam kete ferrari & Jam TAGheuer Grand CARRERA Calibre 17 la jugak. Just RM28 termasuk pos ( Ringgit Malaysia ) or 18USD ( Brunei, s’pore, Indonesia )

Jika anda cari ‘peach colour’ melalui google, anda akan dapati bahawa banyak rekaan tekstil fashion bollywood dan saree disitu. Maknanya apa, maknanya warna peach adalah rahsia bagi pereka fashion menonjolkan model mereka agar kelihatan cantik & menawan. Kini, kami bongkar rahsia ini agar semua gurl dimalaysia dapat kelihatan cantik. ayu dan menawan macam kereena kapoor=) sebagai jurufoto, kami amat priharin soal gaya dan fashion kerana kami yakin bahawa semua orang mahu kelihatan HEBAT.

Harus kita ingat bahawa setiap warna ada auranya sekali. Dari segi sains pula, warna peach melambangkan kebijaksanaan, penghargaan ataupun pengertian. warna peach sebenarnya ialah gabungan daripada warna oren dan pink yang melambangkan kedua-dua element iaitu romantik dan penghargaan..yang mana romantik ini selalu menjadi tema dalam setiap gambar-gambar di putrafoto. Ini adalah warna yang tepat bagi menggambarkan cinta anda dan menghargai sesebuah cinta.

“Memories may fade, but pictures last forever”
Wedding l Event l Portraiture l Outdoor
Facebook : http://www.facebook.com/putrafoto
Yahoo Messenger / email : king_qalha@yahoo.com
Blackberry Messenger PIN : 2150F589 / Voice : 013-429 0077
Copyright © 2009 www.putrafoto.com. All Rights Reserved.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.